MENU SLUITEN

Workshop Blijven ademhalen van Hedi de Vree

Hedi de Vree is zaterdag 6 juni om 10.30 bij Gianotten Mutsaers om een kleine yogaworkshop te geven en om te vertellen over haar boek Blijven ademhalen.

Zij heeft een inspirerend boek over mindful leven geschreven: lessen over doorzettingsvermogen, wilskracht, flexibiliteit, focus, geluk, rust en dankbaarheid. Ofwel: hoe yogalessen symbool kunnen staan voor het leven.

‘De lessen en inzichten die ik in yoga ontdekte, zette ik op papier om met anderen te delen. Ik wil namelijk dat iedereen weet dat we allemaal in staat zijn om onszelf te helen en een gelukkig leven te leiden.’

Yoga maakt gelukkig. Steeds meer mensen beoefenen yoga en wat zij al lang weten, wordt nu ook wetenschappelijk onderbouwd: yoga werkt ontspannend en heeft een positieve invloed op je geluksgevoel. Maar voor het zover is, moet je de eerste yogahobbel wel durven nemen…

Een paar jaar geleden voelde Hedi de Vree zich ongelukkig en alleen. Ze was onzeker in haar werk, haar moeder was net overleden en haar huwelijk wankelde. Alles veranderde toen ze – in eerste instantie met tegenzin – naar een yogales ging, en daar iets heel anders vond dan ze verwacht had. Op de mat leerde ze niet alleen yogalessen, maar ook levenslessen over doorzettingsvermogen, flexibiliteit, focus, concentratie, geluk, rust en dankbaarheid.

hedi de vreeVandaag de dag is Hedi gelukkig, zelfverzekerd en vol levenslust – en dit allemaal door bewust bezig te zijn met lichaam en geest. In Blijven ademhalen vertelt ze met humor en warmte hoe je door yoga een ander mens kunt worden.

Hedi de Vree (1976) is lange tijd werkzaam geweest als journalist en werkte daarna als redacteur voor verschillende boekenuitgeverijen. Ze is werkzaam als yogadocente en heeft meegedaan aan het Nederlands Kampioenschap Yoga Asana.

Meedoen op zaterdag 6 juni a.s.?

Het is niet nodig om een yogamat of yogakleding mee te nemen. De oefeningen die zij doet kunnen staand en in gemakkelijk zittende kleding uitgevoerd worden. De focus zal liggen op de nek en schouders. U bent van harte uitgenodigd om samen met Hedi deze zaterdag op een ontspannen manier te beginnen! Inschrijven is gewenst op info@gianottenmutsaers.nl of telefonisch via 013 4651111.