Lunchcafé

Ons lunchcafé heeft sinds de verbouwing begin 2015 een prominente plek gekregen in onze winkel. De winkel en lunchroom zijn verbouwd tot een groot en gezellig boekenparadijs met 7 losse thematische huiskamertjes. De thema’s van de kamers zijn: literatuur, detectives, kinderboeken, koken, reizen, sport en spiritualiteit. In de huiskamertjes kun je genieten van een kop koffie met lekkers uit ons lunchcafé.

Geniet van één van de vele tosti’s gemaakt van brood en beleg van de beste lokale leveranciers, smul van de zoetigheden bij een kop koffie of thee of neem een lekker glas verse jus d’oranges.

Bekijk onze vernieuwde menukaart (pdf)

De beste koffie van Tilburg!

De koffie van Gianotten Mutsaers is beoordeeld door de jury van Misset Horeca voor de Koffie Top 100. Daarvoor zijn honderden koffiebedrijven in drie rondes bezocht door mystery guests, een vakjury en de hoofdjury. Zij gingen op zoek naar de beste koffieserverende bedrijven van ons land en we zijn nummer 22 geworden in de Koffie Top 100 2015!

Uit het juryrapport van Misset Horeca: De lungo is harmonieus met een mooi licht bittertje, geeft een fijne filmlaag en heeft een plezierige nasmaak die op een lekkere manier blijft hangen. Ook wordt koffie geserveerd met een etagère met lekkere zoete dingen, zodat je blijft zitten en zomaar nog een kop bestelt. De espresso heeft een mooie balans met een lekkere frisheid, zonder aan body te verliezen. De smaak blijft lekker hangen en doet de smaakpapillen tintelen. De cappuccino heeft een mooie rijke zoete smaak, al zou de koffie iets meer naar boven mogen komen.

 

Onze koffie: EARTH Coffee

EARTH Coffee is een prachtig biologisch espressomelange op basis van 100% Arabica bonen uit Guatemala, Peru en Nicaragua. Het zijn grotere bonen die meer tijd gehad hebben om te rijpen en hierdoor beter en voller van smaak zijn. De nettowinst wordt net als EARTH Water geïnvesteerd in waterprojecten.

Onze Tilburgse leveranciers

Bij Gianotten Mutsaers staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom werken wij zo veel mogelijk met kwalitatief hoogwaardige producten van Tilburgse ondernemers!
Kaaszaak

Kaaszaak

Misschien wel de lekkerste delicatessenzaak van Tilburg, sinds 2013 gevestigd in de Noordstraat.

Govert van Nunen

Al sinds 1905 is Banketbakkerij Govert van Nunen een begrip in Tilburg. Befaamd om het ruime assortiment aan gebak, taarten, chocolade en brood.

Simon Lévelt

Al meer dan tweehonderd jaar ongeëvenaard theemaker. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij alle producten voorop.

Slagerij Lejeune

Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt.

Kaaszaak

Visspeciaalzaak Van Oursouw

Visspecialiteiten en Traiteurzaak Frans Van Oursouw. In AD bekroond met een 9.5

“Ik ben makelaar in koffie en woon op de Lauriergracht no. 37”

Max Havelaar

Multatuli, (1860)