MENU SLUITEN

Vriendin Shopdag – workshop FEMZ

Workshop wensarmband maken door FEMZ – zaterdag 15 sept 13.00-15.00 uur

Vrouwenweekblad Vriendin organiseert  voor de tweede keer de Vriendin Shopdag in Tilburg! Na een succesvolle eerste editie wordt de Vriendin Shopdag dit jaar nóg grootser en nóg leuker dan vorig jaar!

Op zaterdag 15 september profiteer je als lezeres van Vriendin van mooie kortingen in heel veel winkels en horecagelegenheden in de Tilburgse binnenstad. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de mode editie (37) van Vriendin, mee te nemen en te laten zien in de winkel. Op = op.

Daarnaast zijn er in de binnenstad activiteiten waar je even aan kunt schuiven. Bij Gianotten Mutsaers organiseert FEMZ een workshop wensarmband maken. De wensarmbanden van FEMZ Wish zijn armbanden met een speciale betekenis. Ze zijn bedoeld om vrouwen te steunen, verbinden, inspireren en motiveren. Kortom door midden van onze armbanden verspreiden we vriendelijkheid van vrouw tot vrouw.

Zo werkt het:

– je kiest een woord dat bij je past.

– je draagt het voor steun, focus of motivatie.

– als jij het zelf niet (meer) nodig hebt geef je het door aan iemand die het beter kan gebruiken dan jij.

De armbanden worden gemaakt van facetgeslepen glaskralen icm metalen zilveren of goudkleurige kralen van hoogwaardige kwaliteit.De kosten voor de workshop zijn €7,50 incl. uitleg, materialen en kortingscode voor de website.

En je kunt natuurlijk ook lekker lunchen bij Boekhandel Gianotten Mutsaers!

Meer informatie over de Vriendin Shopdag vind je hier