MENU SLUITEN

Tilt publiceert met Das Mag uitgevers

maartje wortel maartje wortel portret Het boekje Goudvissen en betondat Maartje Wortel in opdracht van Tilt festival schreef, verscheen op 25 augustus in samenwerking met Das Mag uitgevers in Amsterdam.

Voor het eerst werkt Tilt samen met een landelijke uitgever. Das Mag geeft onder andere werk van Maartje Wortel, Charlotte Mutsaers en Jelle Brandt Corstius uit.

Wortel verbleef eerder dit jaar op uitnodiging van Tilt festival vier dagen in Tilburg en verwerkte haar ervaringen in Goudvissen en beton, waarin de stad plotseling een zee heeft. Is dat gek? Nee hoor. Niet voor wie het werk van Maartje Wortel een beetje kent. Goudvissen en beton is Wortel op haar best: een oneindig verhaal, een duizelingwekkende ballade, een pamflettistische overpeinzing.

Maartje Wortel maakte Goudvissen en beton in samenwerking met Tilt vormgever Janine Hendriks, die voor het eerst haar eigen grafisch werk publiceert.

Presentatie

Op zondag 28 augustus om 13u presenteren Tilt en Das Mag uitgevers Goudvissen en beton in de Rode Salon van Theater de Nieuwe Vorst in Tilburg.

Goudvissen en beton – Martje Wortel €4,95