MENU SLUITEN

’t Verrukkelijke kinderbakboek

Gianotten Mutsaers opent een nieuwe winkel op een vertrouwde locatie. We vieren dit 1&2 februari met een weekend bomvol lezingen, demonstraties en muziek!

’t Verrukkelijke kinderbakboek: proeven en jureren met Rutger&Mark – Zaterdag 1 februari 13.30 – 14.30 uur

Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee. Zaterdag 1 februari van 13.30 – 14.30 uur zijn ze in de nieuwe winkel van Gianotten Mutsaers.

Je mag je eigen baksel meenemen en door Rutger en Mark laten jureren. Je kunt hier ’t Verrukkelijke Kinderbakboek mee winnen! En je kunt een voel- en geurtest doen, waarna je een heus bakdiploma krijgt. En natuurlijk is er iets lekkers om te smikkelen

Het verrukkelijke kinderbakboek
De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes?

Wil je meedoen aan de wedstrijd? Stuur een mail naar info@gianottenmutsaers.nl