MENU SLUITEN

Signeersessie Frank van Pamelen

de wraak van vondelZaterdag 28 november om 14 uur komt Frank van Pamelen zijn literaire thriller signeren. De wraak van Vondel is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun opvolgers. Op twaalf plaatsen in Amsterdam hebben zij sporen nagelaten, aanwijzingen die leiden naar het best bewaarde geheim uit de vaderlandse geschiedenis. Een geheim met gevolgen voor de troonswisseling. Aan journalist Maaike van Reede de taak om het mysterie op te lossen. Ze belandt in een doolhof van dichtregels en cryptische verwijzingen en heeft nog achttien uur tot de troonswisseling. De wraak van Vondel is voor de lezers van Dan Brown en IV van Arjen Lubach.
Speciaal voor dit boek is een gratis audiotourapp ontwikkeld voor op je telefoon. In vier wandelroutes, ingesproken door de auteur zelf, ga je terug naar het Amsterdam van de rederijkers zelf en volg je de sporen die Vondel en zijn volgers hebben nagelaten.
Frank van Pamelen werd geboren in Terneuzen, studeerde Letteren aan de Katholieke Universiteit Brabant en is schrijver, dichter en kleinkunstenaar. Hij woont met vrouw en dochters in Tilburg.
Hij schrijft cabaretpogramma’s, musicals, jeugdboeken, kinderliedjes, columns, gedichten en teksten voor radio en televisie. De wraak van Vondel is zijn eerste literaire thriller.

De wraak van Vondel – Frank van Pamelen € 19,99

Bekijk hier de trailer: