MENU SLUITEN

Sara Kroos: signeren, sneldichten en winactie

Cover_SaraKroos_voorzijde-kVoorafgaand aan haar optreden in Theaters Tilburg, dinsdag 24 november, brengt Sara Kroos een bezoek aan Boekhandel Gianotten Mutsaers. Van 15.30-16.30 zal zij haar boek ‘Als ik het niet kan, kun jij het ook’ signeren. In haar boek vertelt zij op humoristische wijze en vooral enorm eerlijk over haar jarenlange strijd met de kilo’s. Zij wordt vergezeld door patissier Francis van Arkel, zij zal zorgen voor een lekkernij tijdens de signeersessie. Omdat het tegen sinterklaas aanloopt, zal Sara ook nog een aantal sinterklaasrijmen sneldichten! En, het kan niet op, onder de aanwezigen die een boek laten signeren zullen een aantal kaarten voor de voorstelling Doorgefokt verloot worden.

Verhalen over de liefde voor eten en over zoete troost worden afgewisseld met verhalen over honderd mislukte diëten en nog meer mislukte tips. En helaas voor een vrouw die af wil vallen, is Sara’s hobby niet sporten, maar taart bakken.

Patissier Francis van Arkel zorgde voor de heerlijke taartrecepten in dit boek. De recepten zijn zorgvuldig afgestemd op de ontroerende en grappige momenten die Sara omschrijft en die om taart vragen. Taart bij blijdschap en verdriet, om te vieren en te troosten. Een koffie-pepertaartje bij een verhaal over een vriendin met een burn-out en het perfecte chocolade-taartje tegen liefdesverdriet.

Een heerlijk én eerlijk boek over gewicht, mooie en komische momenten aan de keukentafel en met recepten voor taarten die variëren van 40 tot 400 kilo-calorieën per punt.