MENU SLUITEN

Nationale Voorleesdagen: Met Juffertje Plott op beren-boekenjacht

De Nationale Voorleesdagen zijn weer in aantocht! Er is weer een Prentenboek Top 10 en Een Prentenboek van het Jaar: We hebben er een geitje bij! Speciaal voor De Nationale Voorleesdagen komt het prentenboek uit in een mini-editie, verkrijgbaar voor slechts € 4,95. Maar dat is niet alles: bij het prentenboek hoort ook nog een geweldig leuke, interactieve app. En er zijn natuurlijk talloze activiteiten georganiseerd deze week, die duurt van 27 januari t/m 6 februari. Lees er alles over op www.nationalevoorleesdagen.nl.

Bij Gianotten Mutsaers gaat Juffertje Plott op beren-boekenjacht. Ze wil er heel veel vinden. Ga je mee? Kom dan zaterdag 30 januari naar de Boekhandel Gianotten Mutsaers in de Emmapassage.
Luister eerst terwijl je hangt, ligt of zit naar het spannende prentenboek ‘Wij gaan op berenjacht’. En beleef daarna samen met Juffertje Plott het avontuur tussen de boekenkasten.
“We gaan er bovenover, er onderdoor en er dwars doorheen.”
Vergeet je laarzen niet!

berenjachtDeze activiteit is voor peuters en kleuters. Juffertje Plott gaat twee keer op beren-boekenjacht: om 11.00 uur en om 11.45 uur. Voorleestip voorafgaand aan de workshop:
‘Wij gaan op berenjacht’ van Michael Rosen met illustraties van Helen Oxenbury.

Wie is Juffertje Plott?
Juffertje Plott is een schrijfster. Zij brengt verhalen tot leven.
Maar…er is één probleem. Juffertje Plott heeft zoveel ideeën dat ze er warrig van wordt.
“Plott-jandorie! Ben ik weer de draad kwijt!”
Daarom heeft ze jouw hulp nodig. Breng samen met Juffertje Plott het verhaal tot een slecht, grappig of goed einde.
Ontdek ook welke verhalen er allemaal in jouw hoofd verstopt zitten.