MENU SLUITEN

LEES! #3 Yves Petry – Bij wijze van spreken

De leesclub van Tilt en Gianotten Mutsaers.

Lees! je mee?
Vanaf januari 2017 organiseren Tilt en Gianotten Mutsaers vier keer op de woensdagochtend Lees! Tijdens deze leesclub bespreek je in kleine groep boeken onder leiding van een bevlogen gespreksleider of de auteur zelf. Op 29 maart 2017: Liefde bij wijze van spreken van Yves Petry. Yves zelf is aanwezig bij deze boekenclub.

Hoe werkt het?
Je kunt je opgeven voor één leesclub of een passe-partout kopen voor alle vier de bijeenkomsten. Je koopt of leent het boek van de maand, leest het thuis en neemt het mee naar de bijeenkomst. Voor een kopje koffie of thee wordt uiteraard gezorgd.

29 maart: Yves Petry – Liefde bij wijze van spreken (2015)
Yves Petry, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2011 en writer in residence op het Tilt Festival 2017 schreef deze roman over Alex Jespers, een inmiddels uitgerangeerde auteur van een weergaloze succesroman. Bij aanvang van zijn vertelling beseft Jespers dat het niet zal meevallen om uit te leggen hoe hij verzeild raakte in een driehoeksverhouding met Jasper en Kristien Fielinckx – een broer en een zus die als tieners hun ouders bij een auto-ongeluk hebben verloren. Als die geschiedenis over liefde ging, waarover gaat de liefde dan? Nog moeilijker zal het zijn om te achterhalen wat de betrekkingen tussen hen drieën daarna zo grondig deed ontsporen. Met onuitwisbare gevolgen.

Voor tickets: http://www.tilt.nu/128-lees-3-yves-petry-liefde-bij-wijze-van-spreken