MENU SLUITEN

Komend weekend gaan we open!

Dat gaan we natuurlijk vieren. En u bent van harte uitgenodigd!

Van vrijdag 28 t/m zondag 30 maart zijn er verschillende activiteiten en optredens in de winkel om de opening te vieren. Het programma staat in teken van Tilburgse schrijvers, dichters en theatermakers.

Vrijdag 28 maart om 11.00 uur bent u allemaal van harte welkom bij de officiële opening van de winkel. De wethouders Erik de Ridder en Marjo Frenk zullen boekhandel Gianotten Mutsaers feestelijk openen. Dan zullen we ook het nieuwe logo van onze winkel onthullen. Bij een feestje hoort een traktatie. Tijdens de feestelijke opening worden er lekkere hapjes en een drankje verzorgd door T- Drinks en de Tilburgse cateraar La Cloche. Tevens start er vrijdag een expositie met werk van kunstenaar Hans Klein Hofmeijer.

Op zaterdag 29 maart en zondag 30 maart is er een feestelijk programma. Op beide dagen zijn er van 14.00 – 16.00 uur allerlei activiteiten en optredens in de winkel en op een podium in het winkelcentrum De Emmapassage.

Op zaterdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur zal Erik van Muiswinkel optreden. Verder zijn er lezingen en optredens van o.a. Nol Havens (VOF de Kunst), de Tilburgse schrijver en theatermaker Frank van Pamelen en de schrijvers Esther Porcelijn, Paul van Loon en Martijn Neggers. Ook zal het a capella kwartet Still crazy een optreden geven.

Op zondagmiddag treden Stadsdichter Jasper Mikkers, Frans van de Meer en Jeroen de Leijer op. Ook is er een optreden van Pieter Bon en gitarist John Nuyten.

Kortom een feestje voor Tilburgers, door Tilburgers!