MENU SLUITEN

Kinderboekenweek: Ghost Tour voor kinderen

KRAAK KRAAK
Hoor je dat?
STAP STAP
Waren dat voetstappen?
Sinds de kinderboekenweek 2017 het thema griezelen heeft aangekondigd, gebeuren er bij ons in de winkel vreemde dingen… Ben jij een dappere held die ons wil helpen dit mysterie op te lossen?
Op 14 oktober komt de gids van Ghosttours Tilburg naar onze winkel voor een speciale jeugd editie van de befaamde Ghost tour. Zij zal waarschijnlijk wel meer weten over die mysterieuze zwarte boekjes die na sluitingstijd verschijnen en die rare geluiden die onder dat luik vandaan komen!
Na sluitingstijd ben jij de held van een spannende queeste in onze boekenwinkel!
Dappere helden, trekt ten strijde!

Wil je meedoen aan deze spannende Ghosttour? Stuur dan een mail naar info@gianottenmutsaers.nl met naam van het kind/de kinderen en de leeftijd. De tour is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Er mag per gezin één ouder of verzorger mee. De tour duurt 30 minuten, daarna kan er nagepraat worden met een drankje en iets lekkers. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit, het drankje voor de kinderen is gratis. (Ouders moeten wel betalen voor hun consumpties). Er kunnen maximaal 30 kinderen mee, dus wacht niet te lang met inschrijven voor deze Gruwelijk Enge Tour!

Zaterdag 14 oktober van 20.30-21.30 uur