MENU SLUITEN

Zondag 25 mei bezoekt Karin Slaughter Tilburg!

karinslaughter

Veroordeeld

Op 22 mei verschijnt het nieuwste boek van Karin Slaughter ‘Veroordeeld”. Om dit te vieren is Karin in Nederland. Op zondag 25 mei komt zij bij Gianotten Mutsaers op bezoek. Karin zal vragen beantwoorden en natuurlijk signeren. Hoe laat zij hier zal zijn is nog niet precies bekend. Zodra we dat weten melden we dat natuurlijk hier en op onze Facebook-pagina.

Over ‘Veroordeeld’:
Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy direct geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega’s. Daarbij is het de slechtst mogelijke dag om te beginnen, want een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft zojuist een nieuw slachtoffer gemaakt en de stad lijkt een broeinest van geweld. 
Maar Kate is niet de enige vrouw die het moeilijk heeft. Maggie Lawson stapte in de voetsporen van haar oom en haar broer om zichzelf voor hen te bewijzen als politieagent. Als ze ontdekt dat haar broer Jimmie feiten achterhoudt in zijn verklaring over de aanslag besluit ze met haar nieuwe partner Kate op onderzoek uit te gaan. Ondanks de tegenwerkingen van hun mannelijke collega’s volgen Maggie en Kate het spoor van een moordenaar van wie ze zeker weten dat hij opnieuw zal toeslaan. Maar wanneer? Het spoort leidt hen naar de duisterste schaduwen van Atlanta, waar iemand zijn oog op Kate heeft laten vallen…

Wil je het eerste hoofdstuk al lezen? Klik dan hier