MENU SLUITEN

Interactieve avond met Alex Boogers

Gianotten Mutsaers is al jaren fan (met name onze Herman!) en we zijn dan ook trots op de komst van Alex Boogers dinsdag 2 juni naar Tilburg. Alex Boogers schreef zeven romans, waaronder Het boek Estee en Alle dingen zijn schitterend. Hij baarde veel opzien met de novelle Wanneer de mieren schreeuwen, over de Rotterdamse jongen Sedar Soares. Dit voorjaar verscheen Alleen met de goden.

Dit gaat een bijzondere avond worden: de komende weken, vanaf nu, kun je vragen stellen aan Alex Boogers via onze Facebook pagina of via de mail info@gianottenmutsaers.nl. Deze vragen worden verzameld en hij zal daar een keuze uit maken. De avond begint om 20.00 uur.

alleen met de goden - herman
Alex Boogers – Alleen met de goden
€ 19,95

Over Alleen met de goden

De elfjarige Aaron Bachman ziet op een avond een man roerloos in de deuropening liggen. Zijn vader staat met gebalde vuisten in de gang. Hij brult dat Aaron naar de huiskamer moet gaan. De vader belt met de politie en geeft zichzelf aan. Zo opent deze overweldigende coming-of-age roman, waarin Alex Boogers al zijn thema’s laat samenvloeien: verstoorde familierelaties, liefde en verlating, vechten om te overleven, schrijven om te groeien. Tegelijkertijd is deze ontroerende, meeslepende vertelling een zoektocht naar een vader.

Live muziek: André van den Boogaart

De avond wordt afgesloten met muziek van André van den Boogaart, singer/songwriter, blues en folk, Koning van de Korte Heuvel, ruwe bolster, blanke pit. André speelt o.a. bij Solo, Bradley’s Circus en is een van de Broeders van het Zuiden. Zijn laatste album is getiteld Rauwe Rand.

Wilt u erbij zijn?

U bent van harte welkom om vragen in te sturen en om deze avond bij te wonen.
De entree is 5 euro, reserveren gewenst via info@gianottenmutsaers.nl of telefonisch via 013-4651111.
De Emmapassage is gesloten in de avond, de ingang is aan de achterzijde via de Hendrikhof.