MENU SLUITEN

Inloopmiddag rondom Onze Liefde van Ingeborg Bosch

Jolanda Tijmstra 1 Onze_Liefde Jolanda Tijmstra (PRI therapeut i.o.) is 13 februari vanaf 14 uur aanwezig bij Gianotten Mutsaers om te praten over het boek van psycholoog Ingeborg Bosch, Onze Liefde, hoe elkaar te vinden en niet meer kwijt te raken.
Zij is professioneel werkzaam met Onze Liefde en het gedachtengoed van drs. Ingeborg Bosch.
In een relatie ooit begonnen vanuit liefde, blijkt de liefde relatief eenvoudig terug te vinden te zijn of te behouden. Ook al doen huidige relatieproblemen of twijfels, wellicht anders vermoeden. Een terugkeer naar jullie liefde van de eerste tijd; verlangen naar elkaar, interesse in elkaars bezigheden, zin in seks, echt samen Leven. ’t Lijkt een utopie, maar kan verrassend eenvoudig zijn.

In haar vijfde boek beschrijft psycholoog en bestseller auteur Ingeborg Bosch concreet, pakkend en herkenbaar hoe je dit kunt doen. Onze Liefde beschrijft dat de meeste relaties in een pijnlijke staat verkeren. Dit heeft een grote weerslag op ons leven en dat van onze kinderen. Het goede nieuws is dat het niet nodig is en de liefde van weleer relatief eenvoudig is terug te vinden. Hoe?

Onze Liefde schets een volledig beeld van alle dimensies die in een liefdevolle relatie een rol spelen. Aan de hand van een relatietest zien je partner en jij hoe dit werkt in jullie relatie. Met daarbij praktische handvaten hoe deze naar eigen wensen te verbeteren. Het toont ons ook hoe we door de bril van onze ervaringen als kind naar onze partner kijken, hem of haar zo niet werkelijk zien voor wat hij of zij is en zo de relatie schaden. Als we ons bewust worden hoe we daarmee ons beeld van de ander vervormen, kunnen we elkaar weer terugvinden in de liefde waarmee het begon en die er in vele gevallen nog altijd blijkt te zijn.

Onze Liefde is een inspirerend leesboek met veel aansprekende en herkenbare voorbeelden, maar vooral een samen doe-boek. De wederzijdse interesse, de emotionele intimiteit, evenals de seksualiteit kunnen zo weer ruimte krijgen, waardoor de liefde opnieuw stroomt of blijft stromen. Ook voor mensen die geen relatie hebben is Onze Liefde inspirerend om te lezen. Enerzijds om meer inzicht te krijgen in je aandeel in eerdere relatie(s) en anderzijds om de mogelijkheden te onderzoeken om in de toekomst een liefdevolle relatie op te bouwen.

Zie ook www.PRIonline.nl