MENU SLUITEN

Haruki Murakami Weekend

Met het verschijnen van deel twee van ‘De moord op Commendatore’ is Murakami’s nieuwste roman compleet. Dat wordt groots gevierd met het Murakami Weekend op een locatie waar je even goed verdwaald raakt als in het oeuvre van Murakami: de SS Rotterdam. Tal van bekende liefhebbers brengen een ode aan de Japanse meester. Met onder andere interviews en colleges, veel pop-, jazz- en klassieke muziek, hardloopsessies langs de Maas, Japanse workshops, de Murakami Cinema en nog veel meer!

Haruki Murakami geldt wereldwijd als een van de meest gelezen en geliefde hedendaagse schrijvers. Zijn werk wordt in meer dan 40 landen uitgegeven en is bekroond met meerdere prijzen, waaronder de Welt Literatuurprijs en de Hans Christian Andersenprijs. Hij wordt regelmatig getipt als kandidaat voor de Nobelprijs.

Kaarten voor dit weekend (of dagkaarten) zijn verkrijgbaar via de website www.murakami.nl. Je kunt boeken met of zonder overnachting. Early-bird tickets zijn al verkrijgbaar, als je voor 15/8 boekt krijg je een van de lievelingsboeken van Murakami cadeau. Als je voor het hele weekend boekt krijg je er drie.

Gaat u naar dit evenement? Geef het door aan Gianotten Mutsaers via een mailtje naar info@gianottenmutsaers.nl Op deze manier maken wij kans DE Murakami stad van Nederland te worden!