MENU SLUITEN

Feest bij Gianotten Mutsaers!

 

Tijd voor een feestje: de tweede verbouwing is afgerond en we bestaan 2 jaar! In het weekend van 9 en 10 april zijn er een aantal feestelijke evenementen gepland voor jong en oud. U bent van harte welkom om onze winkel te bezoeken.

Gonnie & vriendjes, theatervoorstelling – zaterdag 9 april 11.00 uur

Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. Samen maken ze allemaal grote en kleine avonturen mee. Kijk, een plas! Daar kun je leuk overheen springen. Heeft iemand soms een rode pet gezien? ‘Gonnie & vriendjes’ is een vrolijke muzikale voorstelling. De populaire Gonnie-boekjes van Olivier Dunrea komen op een vrolijke speeltafel tot leven.
Een theatervoorstelling van Jogchem Jalink voor kinderen vanaf 2 jaar.
De entree is vrij maar reserveren is gewenst op info@gianottenmutsaers.nl

 

Jill Schirnhofer 05 2015 Hilversum Fotograf : Paul SchirnhoferMeet & Greet Jill – zaterdag 9 april 13.30-15.00 uur.

Jill Schirnhofer, creatief multitalent, was al bekend van tv en You Tube, en heeft nu ook een boek: Tekenen met Jill.
Met haar eerste tekenboek neemt ze je mee in de fantastische wereld van het tekenen. Leer tekenen zoals Jill met heldere stap-voor-stap uitleg, slimme tekentips en handige trucs. Van de coolste partyjurkjes, de lekkerste slagroomtaartjes, BFF-kettingen tot echte Jill-meisjes met droomhaar. Met dit tekenboek laat zij zien dat iedereen kan tekenen
Wil je Jill ontmoeten? Graag even een mailtje met het aantal personen naar info@gianottenmutsaers.nl

 

Publiciteitsbeeld Fernando Lameirinhas_Een fado voor mijn vader_Fotograaf Trees Neijndorff_ 2015-2016

Een fado voor mijn vader, Fernando Lameirinhas – zondag 10 april 15.00 uur

Onlangs verscheen Een fado voor mijn vader, het levensverhaal van Fernando Lameirhinas en zijn familie. Fernando’s vader is gevlucht uit Portugal en kon vanwege het regime nooit terugkeren naar zijn geliefde thuisland. Pas na diens overlijden, en nadat Portugal een democratie werd, was Fernando in staat om een fado voor zijn vader te schrijven.
Een fado voor mijn vader heeft dezelfde poëtische stijl als de melancholieke liedjes van Fernando Lameirinhas, en liefhebbers van zijn muziek zullen onherroepelijk geraakt worden door dit indrukwekkende en ontroerende verhaal.
Fernando Lameirinhas (Porto, 1944) is een begenadigd componist en tekstschrijver, en als zanger en gitarist een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland. Zijn verhaal wordt opgetekend door journalist en vriend Frank van Herk, jarenlang muziekrecensent bij de Volkskrant.

Fernando Lameirhinas zal een korte inleiding geven over zijn verhaal en een drietal liederen ten gehore brengen. Hierna is er gelegenheid om het boek te laten signeren. De entree is vrij, u ben van harte welkom!