MENU SLUITEN

Esther Verhoef signeert nieuwe thriller bij Gianotten Mutsaers

Op zaterdag 25 april komt één van de succesvolste en meest veelzijdige Nederlandse schrijvers op bezoek bij Gianotten Mutsaers. Tussen 11.00 en 12.00 uur signeert Esther Verhoef haar nieuwste boek ‘Lieve mama’.

Van haar psychologische thrillers en romans werden 1,9 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van talen verschenen en meerdere malen bekroond en genomineerd. Ze won o.a. de NS Publieksprijs, de Hebban Crimezone Award en de Diamanten Kogel.

Verhoef - Lieve mamaOver Lieve mama
Hoe ver ga jij om je gezin te beschermen? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen…

Esther Verhoef brengt met Lieve mama het gevaar onbehaaglijk dichtbij, en laat de lezer achter met de vraag: wat zou ík doen? Je denkt dat je je grenzen kent. Maar als je gezin in gevaar is… hoe ver ga je dan?

‘Esther Verhoef heeft zichzelf overtroffen.’
Margriet

Zaterdag 25 april, 11.00 – 12.00 uur.