MENU SLUITEN

En we zijn open!

OpeningNa weken van voor bereiden kregen we afgelopen donderdag eindelijk weer nieuwe boeken binnen. Zelden waren boekverkopers zo blij met de komst van de CB chauffeur. Aan het einde van de dag was alles ingeruimd en waren we klaar om vrijdag de winkel officieel te openen.

Om 11.00 uur was het dan eindelijk zover. De winkel werd officieel geopend door de wethouders Erik de Ridder en Marjo Frenk. Het was geweldig om te zien hoeveel belangstelling er was, zeker 250 mensen stonden te wachten tot ze de nieuwe winkel in mochten. We willen dan ook iedereen heel erg bedanken voor hun aanwezigheid en gelukswensen. Wij vonden het een geweldige dag!

En nu gaan we een weekend lang vieren dat Gianotten Mutsaers open is. Op zaterdag doen we dat tussen 14.00 en 16.00 met optredens van Erik van Muiswinkel Nol Havens (VOF de Kunst), de Tilburgse schrijver en theatermaker Frank van Pamelen en de schrijvers Esther Porcelijn en Martijn Neggers. Ook is er een optreden van a capella kwartet Still crazy. Voor de kinderen komt schrijver, Paul van Loon, o.a. bekend van Dolfje Weerwolfje, voorlezen. En ze kunnen geschminkt worden.

Op zondagmiddag treden Stadsdichter Jasper Mikkers, Frans van de Meer en Jeroen de Leijer op. Ook de Tilburgse cabaretière, Karin Bruers, zal er zijn. Natuurlijk hebben we ook vandaag aan de kinderen gedacht. Kinderboekenschrijfster, Jolanda Horsten, leest voor uit haar boek. Bij een feestje hoort muziek en daar gaan zanger Pieter Bon en gitarist John Nuyten voor zorgen.