MENU SLUITEN

Een winkel vol belangstellende klanten

Sinds de winkel enkele dagen geleden weer open is gegaan, maken we een bijzondere tijd mee. Door de situatie waarin Polare momenteel zit heeft de leverancier van kranten en tijdschriften de oude bladen meegenomen en geen nieuwe geleverd. We hebben dus tijdelijk midden in de winkel een grote lege wand. Ook kunnen we nu alleen de boeken verkopen die we op voorraad hebben en helaas geen nieuwe boeken bestellen bij het Centraal Boekhuis.

familie gianotten wil graag dat polarewinkel in tilburg wordt overgenomen door Marlous en Ruud MutsaersDat gemis wordt volledig gecompenseerd door alle warme reacties van trouwe klanten, die er met hun bezoeken voor zorgen dat het deze dagen op veel momenten gezellig en druk is in de winkel.

Keer op keer blijkt dat er heel veel Tilburgers zijn die met ons mee hopen dat wij de boekwinkel mogen overnemen. Waaronder allerlei leden van de familie Gianotten. De reacties van onder andere die familie op deze website en in het boek dat we in de winkel hebben neergelegd, sterkt ons bij het uitwerken van alle plannen. En in de onderhandelingen die we hopelijk zo snel mogelijk gaan voeren met de eigenaren en bewindvoerder van Polare.