MENU SLUITEN

Dungeons and dragons door de Jonge strateeg

Heb jij wel eens gehoord van het rollenspel Dungeons and Dragons? Misschien in Stranger Things of The Big Bang Theory? De Jonge Strateeg biedt kinderen en jongeren bij Gianotten de kans om dit samen te leren spelen!

In deze workshop werk je samen als helden om een verhaal te vertellen. Een verhaal waarin jijzelf de hoofdrol hebt! Met behulp van dobbelstenen en creativiteit gaan jullie bepalen wat er gebeurt. De Jonge Strateeg biedt een toegankelijke workshop aan voor beginners om het spel onder de knie te krijgen en je eerste verhaal uit te spelen in een groep. deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 a 8 jaar.

Bordspellen bieden jongeren de kans te werken aan precies die vaardigheden die we steeds minder trainen: Planning, Samenwerking, Communicatie, Inlevingsvermogen en Impulscontrole bijvoorbeeld. Vaardigheden die niet voor niets 21e eeuwse vaardigheden genoemd worden. De jonge strateeg traint je hersenen, communicatie en creativiteit met Bordspellen. Voor meer info: www.dejongestrateeg.com

Vrijdag 3 januari van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden voor deze middag kan via info@dejongestrateeg.com.
Kosten zijn €5,-. Dit is inclusief iets te drinken en wat lekkers.