MENU SLUITEN

Camilla Läckberg signeert bij Gianotten Mutsaers

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg. Op zaterdag 9 mei van 13.30 uur tot 14.30 uur is Camilla bij ons in de winkel om haar nieuwste boek Leeuwentemmer te signeren.

leeuwentemmerLeeuwentemmer

In Leeuwentemmer, het nieuwe boek van Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.

Wil je jouw exemplaar door Camilla Läckberg laten signeren? Kom dan zaterdag op tijd naar onze winkel in de Emmapassage, het kon best wel eens heel erg druk gaan worden. Maar dan heb je wel mooi een gesigneerd exemplaar van je moederdagkado te pakken!