MENU SLUITEN

Boekpresentatie Ingrid Oonincx

kleinere ingrid ATT85922Ingrid Oonincx presenteert 28 januari haar nieuwe thriller bij Gianotten Mutsaers: Medicijn. Ze wordt geïnterviewd door journalist Paul Geerts. Ook leden van Hebban Thriller Leesclub zijn er bij deze avond, die duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Over Medicijn: Alleen een klein en machtig eliteclubje weet dat er al jaren een middel tegen veroudering bestaat. Wat hen betreft blijft dat geheim. Ontdekker Jacob Grünberg wil echter wereldwijde erkenning voor zijn uitvinding.

Na de plotselinge dood van haar minnaar raakt pr-vrouw Ella Vreeland verstrikt in het huiveringwekkende web rondom de meedogenloze wetenschapper Grünberg en ontdekt ze de duistere schaduwwereld achter de schone schijn.

Over Ingrid: Ingrid Oonincx is auteur en columnist. Ze debuteerde in 2010 met het succesvolle Nickname, daarna volgden de goed ontvangen thrillers Botsing en Sluipweg. In Medicijn heeft Ingrid het recept gevonden om actuele maatschappelijke thema’s die haar persoonlijk raken in een spannend verhaal te verpakken. Ze confronteert de lezer met ethische dilemma’s en leidt hen in razende vaart door een ijzersterk plot.

Welkom bij deze feestelijke boekpresentatie!