MENU SLUITEN

Better Get Hit – Music and words

Better Get Hit Festival is het nieuwe festival in Tilburg voor Urban, Soul en Jazz. Het eerste festival van het jaar als ontmoetingsplek voor publiek en bedrijven met de beste muziek en het lekkerste eten en drinken. Meer dan 20 acts vullen de vijf zalen van Theaters Tilburg zaterdag 12 januari.

Better Get Hit Festival focust op een sterk en scherp programma waar grote internationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de urban, soul, jazz of een mix van stijlen.

Festival Better Get Hit  presenteert ook Music & Words. Een serie van poëzie en literatuur in combinatie met muziek. Enkele van de beste Nederlandse schrijvers zoals Kees van KootenEllen DeckwitzJules DeelderRonald GiphartChristine Otten en Dimitri Verhulst nemen je mee in hun dromen, overtuiging, fantasie, vervreemding en alles daarbuiten. De muzikale ondersteuning is in handen van onder andere Martin FondseCorrie van BinsbergenBoris van der Lek en Remy van Kesteren. Music & Words vindt plaats in de intieme setting van de Audax-zaal in Theaters Tilburg, zaterdag 12 januari van 15.00 tot 1.30 uur.

Gianotten Mutsaers is deze avond aanwezig met een boekenstand.

Meer info en tickets: www.bettergethit.com