MENU SLUITEN

Workshop ‘Fouten maken moed!’

Leren van je fouten is een enorm cliché. Maar dan moet je ze wel kúnnen maken. We roepen heel makkelijk dat je fouten mag maken. Maar is dat eigenlijk zo? Mogen we wel falen van onszelf en onze omgeving? Nee! Dit komt omdat het ons ontbreekt aan ‘foutenmakenmoed’: het verwelkomen van dat wat meestal niet welkom is. En dat is zonde. Niet omdat je de hele dag maar fouten moet maken. Maar omdat foutenmakenmoed je helpt je volledige potentieel te benutten!

Op woensdag 25 januari is Remko van der Drift, auteur van ‘Fouten maken moed’ te gast in onze winkel om een workshop te geven over het leren van je eigen fouten. Het programma bestaat uit een aantal failure talks (5 minuten presentaties over falen), gekoppeld aan stukjes uit het boek en verdiept met improvisatietheater door de Theatergasten.

Het boek ‘Fouten maken moed’ helpt je om deze foutenmakenmoed te ontwikkelen. Kortom, moed om een andere mindset aan te nemen, gericht op leren en ontwikkelen. Zodat je veel meer uit jezelf gaat halen dan nu het geval is.

Over Remko van der Drift

Remko is faalkundige, opschudder en directeur van het Instituut voor Faalkunde. Hij wil dat jij milder wordt voor je eigen fouten en dit ook kan zijn voor de fouten van anderen. Dan kunnen we misschien allemaal faalkundigen worden! Met energieke workshops, trainingen en lezingen inspireert hij mensen om het allerbeste uit zichzelf te falen.

Toegang tot deze workshop is gratis, graag wel even aanmelden via info@gianottenmutsaers.nl.
Datum & tijd: woensdag 25 januari 2017 19.45 – 21.30 uur.