MENU SLUITEN

Vanaf augustus maandelijkse column van Bente

We moeten nog even wachten, maar vanaf augustus mag ik jullie iedere maand opnieuw verblijden, verrassen of inspireren met een column op de website van Gianotten Mutsaers. En ja, dat vind ik een gigantisch grote eer. Ik ken jullie nu nog niet zo goed, maar we hebben allemaal één ding gemeen: een godsgruwelijk grote liefde voor boeken. En omdat deze liefde onuitputtelijk is, zal dit de rode draad zijn in mijn stukjes.

Om die schrijfster achter de columns alvast beter te leren kennen, zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Bente van de Wouw (20), en heb niet alleen een grote passie voor lezen en alles daaromheen, maar ook voor schrijven. Cliché boekenleggers en antieke boekwinkels zijn mijn zwakte, en ik ben verslaafd aan het kopen van notitieboekjes in alle soorten en maten. Ik ben zo iemand die verliefd kan worden op een fictief persoon en kan huilen om de denkbeeldige dood van een karakter. Ik ben ook zo iemand die leesmarathons tot diep in de nacht verkiest boven een nachtje uitgaan.

Als ik me los weet te rukken van boeken en mijn laptop (waar al mijn verhalen tot leven komen), ben ik te vinden in de Hogeschool van Amsterdam, waar ik Media, Informatie en Communicatie studeer. Daarnaast werk ik als freelance tekstschrijver en ben ik recensente bij Chicklit.nl en Hebban.nl. Ik kijk uit naar de samenwerking met Gianotten Mutsaers en kan niet wachten om mooie dingen te mogen schrijven.

Bente
@Bentewouw