MENU SLUITEN

Start leesclub Engels in Tilburg

In Tilburg start een leesclub Engels. In Boekhandel Gianotten Mutsaers is op donderdagavond 16 januari 2020 een informatiebijeenkomst voor mensen die graag Engelstalige boeken lezen en het leuk vinden om die met andere liefhebbers van de Engelse taal te bespreken.

Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over literatuur te praten het aantal leesclubs neemt tot. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, in samenwerking met Boekhandel Gianotten Mutsaers. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne Engelstalige literatuur die is opgesteld door deskundigen. Senia-leesclubs lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek houvast geven.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn  welkom op 16 januari in Boekhandel Gianotten Mutsaers, Emmapassage 18-26, Tilburg. Aanvang 19.00 uur.
Aanmelden hoeft niet.