MENU SLUITEN

Rens Kroes signeert

cover-on-the-goRens Kroes debuteerde in 2014 met Powerfood en runt nu haar eigen foodcoaching-praktijk, waarbij ze mensen begeleidt bij het maken van gezondere keuzes. Zaterdag 15 oktober is ze tussen 15:00 – 16:30 uur bij Gianotten Mutsaers voor een signeersessie.

Rens Kroes. 

Aan de basis van haar liefde voor healthy food staan haar opa en oma. Haar oma was een kruidenvrouwtje. Ze had een grote kruidentuin en wist alles over kruiden, over de heilzame werking, maar ook welke je goed kunt mixen. En haar opa was de eerste biologische boer in Friesland.
De liefde voor het vak heeft ze van haar moeder, zij is voedingsdeskundige.
Voeding, koken en gezonde maaltijden bedenken was altijd haar hobby maar pas twee jaar geleden realiseerde ze zich dat zij er ook haar werk van kon maken. Rens woonde en studeerde in New York. Ze raakte geïnspireerd door de healthy leefstijl van veel mensen en ging al snel zelf aan de slag om gezonde recepten te maken.
Nederland gezonder maken, dat is haar missie. Zij wil mensen laten ervaren dat je je door gezond eten fitter en beter kunt voelen en hen daarbij ook echt begeleiden.

On the go. 

Haar nieuwste boek heet On the go, met 49 heerlijke meeneemrecepten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfoodrecepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen.

Bovendien laat Rens zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Zij geeft tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Sunday preppen, de avond ervoor of op het laatste moment, je bent nu altijd voorbereid. Rens Kroes laat met dit boek zien dat een gezonde lifestyle – ook als je het druk hebt – niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.