MENU SLUITEN

Nationale Voorleesdagen met Lin de Laat

De Nationale Voorleesdagen komen er weer aan! De Nationale Voorleesdagen worden jaarlijks gehouden om het voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren en zijn dit jaar van 23 januari t/m 2 februari. Er is ook weer een mini-prentenboekje uitgebracht van het Prentenboek van het Jaar: Een huis voor Harry, vanaf 23 januari verkrijgbaar voor € 5,25

Lin de Laat, muziekdocente voor jonge kinderen en auteur van prentenboeken heeft een muzikaal programma gemaakt rondom Een huis voor Harry. Zij geeft deze workshop zaterdag 26 januari van 11.00 – 11.45 uur in de kinderboekenhoek.

Een huis voor Harry.
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?
Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

Lin de Laat gaat met de kinderen zingen, knutselen, bewegen, bouwen, dansen en instrumenten bespelen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en duurt ongeveer 45 minuten.
Aanmelden is niet nodig, de inloop is vrij. Welkom op deze muzikale ochtend!