MENU SLUITEN

Masterclass Olcay Gulsen

Zondag 15 april is Olcay Gulsen bij Gianotten Mutsaers om te vertellen over haar weg naar de top. Ze geeft een masterclass van 14.30 tot 16.00 uur.

Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze droomde van winkels in alle grote Amerikaanse steden. Als het aan de 37-jarige Olcay Gulsen had gelegen was SuperTrash een wereldmerk geworden. Helaas ging het het afgelopen jaar niet goed met het bedrijf en werd ze afgelopen week gebeld om een handtekening onder de faillissementsaanvraag te zetten. Wel gaf ze dezelfde avond bij RTL Boulevard tekst en uitleg hierover.

Olcay Gulsen in het AD: “Maar het boek blijft actueel, ik denk dat ik nog steeds veel handvatten kan geven voor mensen die voor zichzelf willen beginnen. Het is een terugblik op mijn carrière waar iedereen veel aan kan hebben en er staan persoonlijke ervaringen in. Ik overweeg trouwens wel bij de derde druk van het boek om er een hoofdstuk aan toe te voegen, gezien de actualiteit.”

Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Op eigen kracht heeft zij een internationaal modemerk opgezet dat gedragen wordt door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. Maar natuurlijk ging dat met vallen en opstaan. In SuperOlcay (gelijknamig aan haar Instagramaccount) vertelt ze vol zelfspot eerlijk over haar weg naar de top. Hoe ze van Waalwijks meisje uit een problematisch gastarbeidersgezin met humor, charme, maar vooral door een ijzersterke drive en doorzettingsvermogen haar dromen heeft waargemaakt. Hooggehakt, soms stuntelend, maar altijd vastberaden.
Maar belangrijker: ze deelt in SuperOlcay haar lessen en tips zodat jij tijdens het volgende zakendiner misschien wel tegenover haar zit. Empowerment voor jonge, ambitieuze vrouwen. Who runs the world? Precies.


Wil jij hier bij zijn? Het is gratis, maar je moet je wel aanmelden via info@gianottenmutsaers.nl.

foto: © Myrthe Giesbers