MENU SLUITEN

Literaire avond Jaap Robben

Jaap Robben veroverde met zijn romandebuut Birk boekhandel, lezer en recensent. Inmiddels verschijnen zijn boeken in tien talen. Birk werd bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Publieksprijs van de Dioraphte Literatour Publieksprijs en de ANV Debutantenprijs. Er wordt gewerkt aan een verfilming.

Onlangs verscheen van Jaap Robben Zomervacht. De roman werd door het DWDD boekenpanel gekozen tot Boek van de Maand september.

Jaap Robben wordt woensdag 14 november geïnterviewd bij Boekhandel Gianotten Mutsaers. Aanvang 20.00 uur.

 

Zomervacht
De dertienjarige Brian woont bij zijn vader op een afgelegen terrein in een caravan. Brians verstandelijk en fysiek beperkte broer Lucien brengt zijn dagen door in een instelling. Een renovatie tijdens de zomer maakt het noodzakelijk dat Lucien elders wordt opgevangen. De vader, vooral gemotiveerd door de in het vooruitzicht gestelde vergoeding, haalt Lucien naar de caravan en maakt de jonge Brian verantwoordelijk voor de verzorging van zijn broer.
Maar hoe praat je met iemand die niet spreekt? Hoe zorg je voor iemand van wie je niet weet wat hij nodig heeft? Hoe maak je de juiste keuzes als je zelf nog zo veel moet ontdekken?

Jaap Robben wordt geïnterviewd door Joyce van der Horst, hoofdredacteur bij het Wereldpodium maar ook interviewer, presentator, acteur, projectleider en cultureel adviseur.

Wilt u deze avond bijwonen? Reserveren is gewenst, de entree is €7,50 incl. een kop koffie en een glaasje wijn na afloop. Reserveren kan via info@gianottenmutsaers.nl of 013 4651111