MENU SLUITEN

Dubbeldiepte-interview met Michael Berg en Astrid Harrewijn

Op zaterdag 11 november om 14.00 uur presenteert boekhandel Gianotten Mutsaers een optreden van thrillerauteur en Gouden Stropwinnaar Michael Berg en schrijfster Astrid Harrewijn. Beide schrijvers gaan met elkaar in gesprek over hun recent verschenen boek. In oktober verscheen zowel Broertje van Michael Berg als Vrienden voor het leven van Astrid Harrewijn. Na afloop van dit sprankelende en openhartige dubbelinterview signeren beide schrijvers hun boeken.

Over Michael Berg: Michael Berg schreef acht thrillers. In 2013 won hij met Nacht in Parijs de Gouden Strop. Zijn boeken werden genomineerd voor De Diamanten Kogel en De Gouden Strop. Bovendien was hij de enige Nederlandse auteur die in de internationale top 5 stond voor de Hebban Awards voor Beste Thriller van het Jaar  2016. Broertje is een gruwelijk spannende thriller met een persoonlijk randje.

Over Astrid Harrewijn: Astrid Harrewijn studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Ze heeft inmiddels 10 boeken geschreven. Kenmerkend voor haar werk is een vlotte schrijfstijl gecombineerd met vileine humor. Vrienden voor het leven is het laatste los te lezen deel uit de vriendendrieluik Drie vrienden, een huis (en een klusjesman), Daar heb je vrienden voor en Vrienden voor het leven.

Meer info: www.astridharrewijn.nl en www.michaelberg.nl