MENU SLUITEN

Bookstore Day viert de boekhandel

Na een succesvolle eerste Bookstore Day organiseren we op 14 april 2018 een tweede editie. Op die dag vieren we de boekhandel en zijn klant. Met tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren en sterk in prijs verlaagde boeken. Met optredens van ruim honderd schrijvers in zo’n tweehonderd boekwinkels in het hele land. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. Hij vormt de spil van een gemeenschap en wordt geleid door creatieve ondernemers en gedreven door verkopers die bovenal gepassioneerde lezers zijn. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. En dat is reden voor een feestje. Bookstore Day dus, op 14 april 2018.

Speciale uitgaven:
Op Bookstore Day kun je speciale uitgaven vinden, in jouw boekhandel, alleen op die dag te koop. Het zijn exclusieve uitgaven, gesigneerde publicaties of sterk in prijs verlaagde boeken in kleine oplagen.

Programma: 11.00-12.00 uur Frank van Pamelen gaat aan de grote leestafel in gesprek over de totstandkoming van een boek. Je kunt gewoon aanschuiven, aanmelden is niet nodig.

14.00-14.15 en 15.00-15.15 uur Half woord, een muzikaal poëzieproject van Lisa Rooijakkers. Ze schrijft muziek voor haar gedichten en schrijft gedichten voor haar muziek. Woorden en tonen spelen met elkaar in één voordracht. Meer informatie over en fragmenten van half woord zijn binnenkort te vinden op het Instagramaccount @halfwoord.

14.30-14.50 Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Vanaf aug 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg. Zijn talent deelt hij graag via concepten, workshops en spreek cursussen. Maar het podium is waar hij het liefst staat.