Workshop Rémy Dekker Achter de smaak

Workshop Rémy Dekker Achter de smaak

Met het oog op Moederdag zal Tilburger Rémy Dekker een demo verzorgen rondom zijn boek Achter de Smaak; een boek vol verhalen over de achtergrond van (klassieke) gerechten. Mayonaise is een alledaagse maar ook klassieke saus. In de demo zal Rémy demonstreren hoe je eenvoudig zelf de perfecte mayonaise kunt maken. Nadat je deze hebt geproefd, wil je nooit iets anders meer! Ook zal een crème brulée te proeven zijn. Dit is met recht één van de beste toetjes aller tijden, zeker in combinatie met een glaasje dessertwijn. Op zaterdag 13 mei vanaf 15:00 uur bent u welkom bij Gianotten Mutsaers voor de demonstratie mayonaise maken, en kunt u de crème brulée proeven in combinatie met de bijpassende wijn. Als u enthousiast bent geworden en het boek aan wilt schaffen, dan kunt u uiteraard ter plekke een door Rémy gesigneerd exemplaar verkrijgen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *