Selecteer een pagina

Trouwen of sex, boekpresentatie voor vrouwen

Diederik van Maren komt op 19 november van 14.30-16.00 uur zijn verrukkelijk vrolijk geschreven boek vol tactische tips & tricks in onze boekhandel presenteren en signeren.

Het boek is geschreven voor iedere vrouw die gaat daten met als doel een serieuze, langdurige relatie. Opvallend: Trouwen of SEX? is geschreven vanuit de perceptie van de man, Love coach Diederik van Maren.

Trouwen of SEX? onderscheidt zich van andere publicaties en datingboeken. Het boek vertelt namelijk haarfijn en helder, kort en krachtig hoe de meeste single mannen denken over daten (kort-door-de-bocht). Wat hun gevoel daarbij is en hun inlevingsvermogen. Zo’n inkijk in het mannendenken, daar moet je als datende vrouw toch je voordeel mee kunnen doen. Hoe maak je als single vrouw de juiste keuzes en hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je zelf de regie in handen houdt, positief in het leven staat, in het nu leeft en vooruit kan kijken zijn een aantal van de aspecten die aan bod komen.

Trouwen of SEX? is geschreven door Diederik van Maren, ondernemer , spreker en love coach (diederikvanmaren.com). Een man met een overdosis empathie. Hij analyseert en becommentarieert in Trouwen of SEX? zowel het dating gedrag van vrouwen als van mannen. Dat doet hij aan de hand van geestige anekdotes en persoonlijke verhalen.  Van Maren: ‘Daten kan zo leuk zijn, maar het brengt ook dilemma’s met zich mee. Wat vertel je over jezelf? Is het slim om meteen al te gaan zoenen of seks te hebben? Hoe zorg je dat er een vervolgafspraak komt? Wat moet je doen om de liefde van je leven te vinden en hem te behouden?

Trouwen of SEX? maakt daten spannender en effectiever. Je wordt als vrouwelijke lezer behoorlijk geconfronteerd met je onbewuste doen en laten bij het daten. Van bijvoorbeeld ‘playing hard to get’ en ‘niet pleasen please’ tot het hilarische vrouwelijke getwijfel. Trouwen of SEX? móét je lezen, het maakt je als vrouw wegwijs in de wonderlijke wereld van het daten.

Gianotten Mutsaers Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks 't laatste nieuws van Gianotten Mutsaers per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!

Share This