Selecteer een pagina

Ruilbeurs Pakje Kunst

Geïnspireerd door de Duitse Kunstautomat introduceerde kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen vorig jaar bij Gianotten Mutsaers in Tilburg de eerste Pakje Kunst-automaat in Nederland. Het idee is eenvoudig: regionale kunst toegankelijk maken voor een kleine prijs. Voor €4,- trek je een pakje met een kunstwerkje uit een sigarenttenautomaat. Het concept slaat aan en in steeds meer steden is er inmiddels een Pakje Kunst-automaat neergezet.

Op zondag 24 september van 13.30 tot 15.30 organiseert Pakje Kunst bij Boekhandel Gianotten Mutsaers de eerste Pakje Kunst ruilbeurs. Kopers van een Pakje Kunst krijgen dan de gelegenheid om onderling doosjes te ruilen. Maak een goede deal met een andere Pakje Kunst-eigenaar! Er zijn deze middag ook een aantal beeldend kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen dus ook als je niet wil ruilen ben je van harte welkom.

Deze ruilbeurs maakt deel uit van de vijfde editie van de European Social Innovation Week, dit jaar onder de naam Dear Future. Tijdens dit festival kom je samen om de toekomst te verkennen, om op onderzoek uit te gaan en je te laten verrassen door nieuwe inzichten. Voor het volledige programma: http://dear-future.nl/

Gianotten Mutsaers Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks 't laatste nieuws van Gianotten Mutsaers per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!

Share This