Selecteer een pagina

Pakje Kunst viert eerste verjaardag

Pakje Kunst bestaat op 21 december één jaar en viert dit met het verrassen van de 10.000e koper van een Pakje Kunst.

Pakje Kunst werd vorig jaar op 21 december bij boekhandel Gianotten/Mutsaers feestelijk onthuld door wethouder Marcella Hendrikx met het trekken van het eerste Pakje Kunst uit de toen nog genoemde Artomaat. Daarmee werd het startsein gegeven voor drie automaten in Tilburg. Naast Gianotten/Mutsaers staat er een bij BANK15 en hangt er een bij café Bolle.

Nu een jaar later staan er Pakje Kunst automaten in 15 verschillende steden in Nederland en zijn er bijna 10.000 doosjes Pakje Kunst verkocht.  Om dit te vieren wordt één deze dagen de automaat bij Gianotten/Mutsaers nauwlettend in het oog gehouden wie het 10.000e doosje gaat trekken. De gelukkige zal door Pakje Kunst op kunstzinnige wijze worden getrakteerd.

Pakje Kunst groeit nog steeds! Het idee om lokale kunstenaars in de eigen regio onder de aandacht te brengen slaat aan bij kunstenaars en kunstliefhebbers. In 2018 breidt Pakje Kunst uit naar 25 tot 30 automaten in Nederland en worden de eerste stappen gezet om Pakje Kunst in België te introduceren.

Een Pakje Kunst koop je uit nieuwsgierigheid, als cadeau of als verzamelobject.

Gianotten Mutsaers Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks 't laatste nieuws van Gianotten Mutsaers per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!

Share This