Selecteer een pagina

Nathalie Pagie signeert Casa Familia

Zaterdag 13 mei is Nathalie Pagie van 14.30-16.00 uur in de winkel om haar zojuist verschenen thriller te signeren: Casa Familia, een pageturner van jewelste, Deze mag zeker niet ontbreken in de vakantiekoffer maar is ook een spannend Moederdagcadeau!

Een survivalweekend in de Belgische Ardennen lijkt voor journaliste Tara Linders de uitgelezen kans om haar nieuwe collega’s beter te leren kennen. Alleen heeft ze een bloedhekel aan survival en in groepen is ze ook niet op haar best. Liever gaat ze in haar eentje op pad om de omgeving te verkennen. Voor haar vaste partner Diego Martinez is het weekend de perfecte afleiding voor zijn problemen thuis; hij stort zich vol overgave op de activiteiten.
Als Tara zich bemoeit met een knokpartij in de plaatselijke kroeg ontmoet ze een paar ongure types die overduidelijk geen pottenkijkers kunnen gebruiken. Wat hebben ze te verbergen? En wat speelt er in het leegstaande ziekenhuis in het bos? Tara en Diego gaan op onderzoek uit. De lugubere vondst van een kinderhand leidt al snel naar het Spaanse Andalusie, waar het brein achter de operatie zich schuilhoudt. Lukt het Tara en Diego hem te vinden voordat er nog meer slachtoffers vallen?

Nathalie Pagie is thrillerauteur. Ze woont met haar man en twee kinderen in Breda. In 2013 debuteerde zij met De Toneelclub en een jaar later verscheen De Campus, waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht. In 2015 verscheen Paradijsvogels, het eerste boek in een serie over de journalisten Tara & Diego. Casa Familia is de spannende opvolger en in 2017 wordt deel 3 verwacht.
Pagie schrijft thrillers met vaart, toegankelijk voor een breed publiek. Jonge, eigenzinnige vrouwen spelen de hoofdrol. Inspiratie haalt ze uit haar eigen leven: de locaties bezocht ze zelf en ook enkele personagers zijn uit het leven gegrepen. Daarnaast put ze uit haar grenzeloze fantasie.

Fotografie: Artstudio23.com

Gianotten Mutsaers Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks 't laatste nieuws van Gianotten Mutsaers per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!

Share This