Selecteer een pagina

Thriller-quiz met Nathalie Pagie

Nathalie Pagie presenteert haar nieuwste thriller aan het publiek: Rio Grande. Een razendspannende roadtrip door Mexico. Rio Grande is de derde thriller over journalistenduo Tara Linders en Diego Martinez.

Het belooft sowieso een spannende middag te worden, want Nathalie presenteert een thriller-quiz waarbij je het eerste exemplaar van Rio Grande kan winnen. Er is een hapje en een drankje en muziek. U bent van harte welkom op deze feestelijke middag, zondag 8 april van 15.00 tot 17.00 uur.

Rio Grande
Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen – nergens sneuvelen er momenteel zo veel journalisten als in Mexico – maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op één voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink.

Nathalie Pagie
Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 met De toneelclub; daarna verschenen De campus, Paradijsvogels en de bestseller Casa Familia. Nathalie woont met haar man en kinderen in Breda.

Share This