Selecteer een pagina

Onze Boeken

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment boeken. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment, onderverdeeld in categorieën. Per categorie hebben we nieuws en tips voor u verzameld. Bent u op zoek naar een boek? Gebruik dan het paarse zoekformuliertje. Kunt u het boek dat u zoekt niet vinden? Neem dan contact op met onze boekverkopers, zij helpen u graag verder. De bestverkochte boeken in onze winkel hebben we voor u in een top 10 voor fictie en non-fictie verdeeld en vindt u hier.

Spanning en Literatuur

Spanning en Literatuur

Altijd de nieuwste titels in huis maar ook de klassiekers ontbreken niet! Onze boekverkopers adviseren u graag.

Spanning >
Literatuur >

Kinderboeken

Kinderboeken

Heerlijk om samen een boekje te lezen met peuter of kleuter! We hebben natuurlijk ook boeken om zelf te leren lezen, spannende boeken voor oudere kinderen, boeken met informatie over van alles en nog wat en een assortiment young adult.

Non-fictie

Non-fictie

Actuele thema’s in boekvorm. Biografieën, geschiedenis, de financiële wereld. Zomaar wat voorbeelden over wat u aan kunt treffen bij non-fictie. Misschien wel de meest veelzijdige afdeling van de winkel. Kom eens grasduinen, u komt beslist iets tegen wat u aanspreekt.

Young Adult

Young Adult

Een categorie boeken voor lezers vanaf 13 jaar en vaak ook leuk voor volwassenen. Het assortiment is zo breed dat het nauwelijks te omschrijven is: coming of age, romantiek, fantasy….en vaak vindt je dit allemaal terug in een Y.A. boek.

Top 3 Fictie

1

Oorsprong

Dan Brown

2

Het beste wat we hebben

Griet op de Beeck

3

De acht bergen

Paolo Cognetti

Kookboeken

Kookboeken

Een mooi gerecht koken voor vrienden of familie, dat is toch een van de mooiste momenten van de dag? Iedere keer weer, Gianotten Mutsaers helpt u daarbij met informatieve boeken, boeken met recepten en prachtige foto’s. Laat u inspireren!

Tijdschriften

Non-books – tijdschriften – agenda’s

Cadeautje nodig? Denk eens aan ons non-books assortiment; steeds wisselende artikelen, die vaak iets met letters of tekst te maken hebben maar die ook het lezen veraangenamen. En er is een groot assortiment tijdschriften en agenda’s in de winkel.

Tweedehands

Tweedehands

Wij hebben een ruime verzameling tweedehands boeken voor mooie prijzen. Heeft u zelf boeken waar u van af wilt? Ieder woensdag kunt u bij ons in de winkel uw tweedehands boeken laten taxeren en verkopen.

Gianotten Mutsaers Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks 't laatste nieuws van Gianotten Mutsaers per e-mail.

Bedankt voor je aanmelding!